Zoeken naar via foto

Uw zoekactie voor via foto leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
zoek bi cuchold stel voor mm mv wie is real
Hallo ik 58/171/87 gbs niet behaard intiem kaal 17 cm. Ben op zoek naar een cuchold stel waar ik de vrouw verwen en man kijkt toe of de man verwen en vrouw kijkt toe in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? maar moet niet. Een spannende date. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen ook geil Kan niet ontvangen wel verplaatsen op een avond reactie met foto .Kusjes xxx  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date
Ik ben M44-1m81-94kg-19 en netjes geschoren. Welke leuke dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Voorstellen zijn welkom en bij vragen: stel ze gerust. Graag reactie met foto (niet naakt) PS: Ik zoek geen relatie, ik heb al een hele goede. Mijn vrouw is van alles op de hoogte (contact ter verificatie is mogelijk).  

Op zoek naar een leuke date
Dave 48 jaar Antwerpen - Schoten
vriendschap met dat beetje meer
op zoek naar een tof koppel om regelmatig samen af te spreken om elkaar lekker te verwennen. iedereen komt hierbij aan bod. ben verzorgde biversa kerel uit regio. kan verplaatsen. interesse? stuur zeker mail met foto en ik antwoord altijd.  

vriendschap met dat beetje meer
Verzorgde man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Welk koppel of dame zoekt een leuke vaste huisvriend uit de regio ?
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel of dame voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Jan 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie helpt me bij het maken van naaktfoto's
Misschien is dit hier niet de juiste site, maar ik heb een weddenschap aangegaan en moet nu 20 naaktfoto's maken op zo veel mogelijk verschillende plaatsen, waarvan minstens 5 op een buitenlocatie of op een plaats buiten het huis. Ik ben dus op zoek naar een man, een vrouw of een koppel die me wil helpen met deze opdracht nu donderdagavond 16 mei. Ik kan me verplaatsen in een regio van 30 km rond Middelkerke. Je hoeft geen ervaring te hebben met (naakt)fotografie (indien wel: des te beter), de foto's worden gemaakt met mijn digitale reflexcamera, jij mag uiteraard suggesties doen hoe ik moet poseren, ... Ofwel weet jij een locatie zijn, ofwel gaan we samen op zoek naar een locatie (eerder 's avonds wanneer de kans op voorbijgangers minimaal is). Je mag me zeker aanraken, daar heb ik geen probleem mee. Wie kan me helpen? Ook oudere personen (60+ bv. mogen zeker reageren). Indien je extra vragen zou hebben voor mij: stuur me gerust een berichtje.  
Jehan1976 47 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ervaren bull zoekt cuckold of hotwife koppel voor regelmatige ontmoetingen
Ik ben een 46 j bull van regio Dendermonde die ervaring heeft met cuckold en hotwife koppels. Vaak blijft het bij sporadische dates. Nu zoek ik een cuckold/hotwife of stag&vixen koppel die bij een goede klik graag regelmatig willen afspreken. Elkaars wensen en fantasieën beter en beter leren kennen en tot uitvoering brengen en zo het genot telkens nog verhogen. Dit kan met koppel waarvan de man enkel passief blijft en toekijkt alsook met echte cuckold koppels waar de cuck als onderdanige mee betrokken wordt in het spel door mij en de cuckoldress. Ik ga graag samen met jullie op verkenning en geef graag samen met jullie de invulling die jullie willen geven aan deze cuckold relatie. Bij de eerste date(s) safe maar eens het wederzijds vertrouwen groot genoeg is kan het condoom achterwege gelaten worden. In alle geval spelen foto en film (onherkenbaar) ook een grote rol in onze dates. Zien jullie hier iets in en willen jullie graag kennismaken, stuur me dan een mailtje incl. foto.  

Ervaren bull zoekt cuckold of hotwife koppel voor regelmatige ontmoetingen
Loverboy 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk vrouw of koppel heeft zin
Welk vrouw of koppel heeft er ook zin in. Ik ben een knap slank zuiders type van Gent. Geboren en getogen in Gent. Ben verzorgd hygiënisch geschoren en goed geschapen, alle leeftijden en randgemeenten. Geen fakers en vraag mij geen foto’s te sturen enkel via whatsapp als je uw nummer doorstuurt en eerst een foto stuurt Dit voor de fakers !!!  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Ook geil ?
Ik verwen koppels van kop tot teen. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Ook geil ?
Jon 24 jaar Antwerpen - Meerhout
Medisch onderzoek
ik ben een jonge gast van 24 die graag nog eens onderworpen wordt aan een medisch onderzoek door een koppel jullie zijn dan dokter en verpleegster en onderzoeken alles van mij als alles goed gekeurd is en jullie hebben zin doen we nog een trio ik zou wel graag tijdens het onderzoek ergens de borsten van de verpleegster betasten moesten jullie nog vragen of intresse hebben mail me maar willen jullie eerst een foto zien stuur dan ook maar een mailtje  
Sportief 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk koppel voor fijne momenten
Hey, dank u wel dat jullie mijn advertentie willen lezen. Ik ben een jongeman van 27 jaar. Ik ben op zoek naar een koppel om samen te genieten. Alles met respect voor elkaar. Leeftijd speelt geen rol zomaar een goeie klik is. Ik sta ook open voor cuckolding. Zelf kan ik niet ontvangen maar ik kan wel verplaatsen. Het zou fijn zijn als jullie met een foto reageren, na de reactie zullen jullie ook een foto van mij ontvangen. Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10